miércoles, 23 de mayo de 2007

VÍDEO SOBRE WQs

TUTORIAL DE WEBQUEST és un vídeo realitzat per la Direcció d'Investigació i Postgrau de la Universitat Nacional Oberta que ens mostra com fer una WQ de qualitat i efectiva en quatre passos.
En primer lloc ens mostra els components essencials d'una WQ: introducció, tasca, procés, avaluació i orientacions per al professor, de les quals ja hem parlat en aquest weblog (entrades "Estructura d'una WQ" i "Tipus de tasques de les WQs").
Finalment ens explica com dissenyar i publicar una WQ:
  1. Seleccionar el tema de la WQ
  2. Baixar la plantilla, crear una WQ i guardar-la
  3. Modificar una WQ
  4. Web per a publicar gratuïtament la nostra WQ
Aquest vídeo ha estat produït per Ivont Díaz i la direcció general està a càrrec de Eunice Gutiérrez, Carla García, Rosalba Pérez i Luís Pulido. Podem veure'l en:
Opinió personal:
Aquest vídeo m'ha semblat molt interessant i per això he decidit ficar-lo al meu weblog.
Al llarg d'aquest weblog s'ha explicat detingudament com s'ha de dissenyar, crear i publicar una WQ mitjançant diferents programes informàtics i generadors online. No obstant això, aquest vídeo ens mostra una manera diferent de crear WQ i ens dóna adreces elctròniques per al seu disseny i publicació que són diferents a les comentades en aquest weblog, de manera que ja tenim més opcions i més llocs on recórrer si decidim treballar amb WQs.
Et convide que ho veges si vols saber de forma ràpida com fer una WQ!!!

No hay comentarios: