viernes, 11 de mayo de 2007

ON PODEM TROBAR WQs?

A Internet es poden trobar moltes WQs publicades que poden ser utilitzades a l'aula. L'únic que s'ha de fer és proporcionar l'adreça electrònica a l'alumnat per a que puga accedir a elles. Podem trobar WQs publicades a:





En aquesta pàgina es podem trobar infinitat de WQs si fem clic en "vuere listat de WQ". Actualment hi ha publicades 525 WQs, que podem consultar i cercar segons títol, autor, àrea, nivell, idioma o professor, depenent del que vullguem trobar. A més a més, en questa web podem publicar la nostra pròpia WQ, però això ja ho explicaré en un altra entrada dedicada a aquest tema de disseny, creació i publicació de WQ.
Per altra banda, en aquesta web podem trobar un apartat molt interessant que es diu "Tutorial d'Edutic-WQ", on els professors del Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques de la Universitat d'Alacant, coordinat per Rosabel Roig Vila, ens expliquen amb molta claredat:
- com registrar-se en Edutic
- com crear i publicar una WQ nova
- com modificar una WQ ja creada
- com eliminar una WQ del listat de WQs d'Edutic
- com inserir imatges i so a una WQ
- etc.
Com es pot veure aquesta web és molt completa i de molta utilitat per a qualsevol mestre que es trobe interessat en treballar amb WQs a l'aula.





Aquesta web és un directori de WQs que es troben ordenades per temes: alimentació i salut, audiovisuals, ciències socials, TIC, anglès, filosofia, art, educació física, temes transversals, llengua i literatura, educació infantil, etc.
Com es pot suposar en aquesta pàgina podem trobar moltíssimes WQs en català. No obstant això, tambè hi ha WQs en castellà, anglès, portuguès i altres llengües.
Considere que es tracta d'una pàgina molt interessant on es poden trobar WQs molt bones per a treballar a l'aula.

No hay comentarios: